16 October 2008

WaLL CliMBinG..

wah....sedar2,da nk beh da syllibus subject outdoor utk sem 2 ni..hee..hari nie ak n rakan2 kelaz bergerak ke seksyen 13 utk melakukan aktiviti wall climbing(tak tau la name tempat tu,sbelah stadium mini shah alam)pagi2 lagi kitorang semua da bkumpul dekat bus stop teratai dan berbas bertolak dalam pkul 7.45 pagi..semua peralatan2 telah di sediakan pada pagi semalam oleh pengarah aktiviti nie,mohd akmal b mohd noor..stelah smpai,tgk2 jer kat tempat de kfc ,burger king,pizza hut..mak aih,terliur aku dibuat nyer..da la x sarapan ag tym tu..hehe ..padahal,da melantak kuetiaw bli kat cafe..sblum memulakan aktiviti,kami diberi penerangan serba sedikit tentang wall climbing oleh en azizul,pensyarah muda uitm..beliau juga merupakan atlet kebangsaan dalam acara wall climbing nie..da selsai pe sume,kami di minta utk war up dlu sbelum meneruskan aktivti ini..aku nie,bole dikategori kan org yg mula2 gak la yg melakukan aktiviti nie..mula2 tu seram r gak,sbb gayat..at blast aku smpai gak kat atas tuh.lenguh tangan aku beb..naik tegang otot2 aku dibuat nyer..bez r gak aktiviti nie..rase cam nak buat lgi jer..hari nie,en hisyam x dapat turut sama hadir sbb beliau de meeting kat fakulti..tak lpe juga,trimas kepada bro azmi,bro muz,bkak lenny kerna sudi mgiringi kami..tq so much...daaaa

2 comments:

MuScLEgAiN said...

ish2,... ko nie terer la bro 2 kali naik atas... ish2 tempat susah pun bleh... lu punya tangan kuat tue... kaki terer main bola... adui ai... ajar la aku... kongsi ngan kawan2 resepi beb...

HiCMat said...

disemak keseluruhannya.